Els alevins, tercers de Catalunya

IMG_2822L’equip aleví del Korfbal Club Barcelona, entrenat per Mireia Figuera i Javier Navarro, va acabar en tercera posició el Campionat de Catalunya de categories de promoció disputat el passat dia 8 a Sabadell.

Després de classificar-se per primera vegada per una fase final el trimestre passat, l’equip ha aconseguit aquesta vegada classificar-se i millorar la posició final. L’equip no va tenir opció a les semifinals i va perdre per 1 a 7 davant l’Escola Baldiri (Sant Feliu de Guíxols). A la final de consolació, però, es va aconseguir guanyar al Montserrat Miró (Montcada i Reixac) per 3 a 6. Amb aquesta victòria els petits jugadors verds finalitzen la competició com a tercers de Catalunya i com a primers de la província de Barcelona.

You may also like...

Deixa un comentari