Torneig Korfbal Platja Barcelona

Korfbal Platja BarcelonaEl proper dia 30 de juny es celebrarà a la Platja del Somorrostro de Barcelona (Pg Marítim Barceloneta, 32) el primer Torneig de korfbal platja Barcelona. Aquest torneig serà puntuable pel Circuit Català de Korfbal Platja 2013.

En aquest torneig, així com en la resta del Circuit Català de Korfbal Platja, es farà servir el reglament de competició aprovat per IKF.

Per inscriure’s només cal omplir el formulari d’inscripció i enviar-lo per correu electrònic a info@kcbarcelona.com abans del dijous 27 de juny a la mitjanit. Podrà participar qualsevol jugador de més de 14 anys que s’inscrigui amb un equip de al menys 4 participants (dos nois i dues noies). El preu d’inscripció és de 10€ per jugador, i inclou la participació al torneig i un refrigeri (beguda més entrepà).

You may also like...

1 Response

  1. 28 juny 2013

    […] diumenge es disputarà a la platja del Somorrostro de Barcelona la primera edició del Torneig de Korfbal Platja Barcelona, puntuable per al Circuit Català. Els mitjans de comunicació ja han començat a fer-se ressó, […]

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.