Campions de Lliga

CampionsLligaEl KC Barcelona s’ha proclamat campió de la Lliga Nacional en derrotar el CE Vilanova i la Geltrú per 22 a 20.

Aquest dissabte 1 de juny, el pavelló de Sant Oleguer, a Sabadell, ha sigut l’escenari de les finals nacionals de korfbal. El plat fort era la final de la Lliga Nacional, la màxima categoria del korfbal, i el KC Barcelona s’havia classificat per disputar-la per primera vegada a la història. El rival era el CE Vilanova i la Geltrú, vigent campió de Lliga i Copa, i clar favorit per revalidar el títol.

El partit no va començar de cara per als jugadors i jugadores barcelonins, ja que en el minut 10 de la primera part encara no havien conseguit fer cap cistella, i van veure com Mireia Figuera caia al terra després de trepitjar malament en la disputa per una pilota. Van ser uns pocs minuts els que Mireia va estar al terra, i tot feia pensar que el pitjor guió possible es podria escriure aquella nit. Però no va ser així. Mireia va poder seguir jugant i poc a poc l’equip va entrar en la dinàmica del partit, i va aconseguir igualar el marcador. Un marcador que seria des de llavors un clar reflex de la igualtat entre els dos equips, ja que en cap moment es tornaria a veure una distancia com aquesta.

A la represa va continuar la igualtat i l’emoció, i l’intercanvi de cistelles va ser constant durant els trenta minuts. A falta de poc menys de tres minuts pel final, el Barcelona va aconseguir instaurar una mínima distancia de dues cistelles al marcador, mantenint-la fins al final del partit.

L’equip més jove de la competició, alçava el trofeig de campió. A partir d’aquí, tot va ser festa i celebracions. Javier Navarro, el capità, va recollir el trofeu que acreditava el KC Barcelona com a campió de Lliga 2013, i després de les fotos protocolàries no va dubtar, en companyia de tot l’equip, de compartir el triomf amb els nombrosos aficionats que es van desplaçar fins a Sabadell, i que no van deixar d’animar l’equip en cap moment.

Aquesta victòria, a més a més, otorga el privilegi al KC Barcelona de disputar la propera temporada l’Europa Cup a terres neerlandeses, amb els millors clubs de korfbal del continent.

Anotadors del KCB: Guillem Devant (7), Javier Navarro (6), José Manuel Álvarez (3), Aitor Huguet (3), Anna Gill (1), Marta Ortiz (1) i Miquel Gil (1).

Aquest és el vídeo que els companys de Barcelona Televisió han fet de la final:

You may also like...

Deixa un comentari