Arrenca la temporada 2011-12

Aquesta setmana ha començat de manera oficial la temporada per als jugadors i jugadores del Korfbal Club Barcelona. Després del “Welcome day” de dilluns passat, els nois i noies de les diferents categories del club ja s’entrenen a les ordres dels diferents tècnics.

L’equip de Lliga Nacional, seguirà essent entrenat per Rosendo Garcia. Enguany un equip més jove que l’anterior i amb nombroses cares noves: les jugadores Marta Ortiz, Anna Gill i Elke Vanormelingen, i els jugadors Guillem Devant, Aitor Huguet i el retorn de Magic O’Brayan. L’equip el completen Mireia Figuera, Javier Navarro i Albert Parrón.

A Segona divisió es combinaran un any més jugadors amb experiència amb jugadors molt joves i amb molta projecció. L’encarregar de fer encaixar aquestes peces serà Joan Garcia, que retorna a les banquetes després de dos anys d’absència.

L’equip de Tercera serà dirigit per Javier Navarro, l’home que va aconseguir colar l’equip de Segona a play-offs la temporada passada. Aquest equip estarà format bàsicament per jugadors debutants i en procés de formació.

Per acabar, i no per aquest motiu menys important, l’equip júnior estarà dirigit per Berta Alomà i Guillem Devant. Aquest equip, la temporada passada sota la denominació de AEE IES Palamós, va ser finalista de la Lliga Catalana, i opta enguany a repetir la classificació i aspira fins i tot a endur-se el trofeu.

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.