El KCB jugarà la Final de la Lliga Nacional

El KC Barcelona guanya el tercer partit de semifinals al Vallparadis i jugarà el proper cap de setmana la seva primera final de Lliga Nacional.

Berta Alomà va ser l’encarregada de inaugurar el marcador ahir a Terrassa, en un partit que es va caracteritzar principalment per la igualtat entre els dos equips i per l’ajustat del marcador en tot moment. Després d’un intercanvi de cistelles per part dels dos equips, el resultat al marcador al final dels primers trenta minuts, que era d’empat a 12, presagiava una excel·lent segona part. I així va ser.

Els cinc primers minuts de la represa van ser molt vibrants, però sense recompensa en forma de cistella. Tres cistelles gairebé consecutives dels egarencs semblaven desequilibrar la balança. Els nois i noies d’Albert Vidanya, lluny de posar-se nerviosos per l’adversitat en el marcador, van continuar treballant amb la mateixa intensitat i van veure com el premi de les cistelles anava arribant. Dos parcials de 3-0 van posar els barcelonins dos punts per sobre en el marcador. Tot i que Vallparadis va igualar el marcador a falta de quatre minuts, no va ser suficient per tombar el Barcelona, que amb dos cistelles d’Aitor Huguet va deixar el marcador en el definitiu 18-20.

La final es jugarà el dissabte 1 de juny a les 20:30 al Pavelló Municipal d’Esports de Sant Oleguer, Sabadell.

Fa uns mesos el KCB, l’equip més jove de la categoria, disputava la final de la Copa Catalana per primera vegada a la història. Fa unes setmanes, l’equip aconseguia l’etern objectiu d’entrar en els playoffs de la Lliga Nacional. I ahir, davant el líder de la fase regular i vigent campió de l’Europa Shield, el KCB guanyava el tercer partit de les semifinals, classificant-se per jugar la gran final el cap de setmana vinent i competicions europees la propera temporada.

Anotadors KCB: Javier Navarro (6), Guillem Devant (4), Aitor Huguet (4), Mireia Figuera (3) i José Manuel Álvarez (3).

You may also like...

1 Response

  1. 27 maig 2013

    […] i volen practicar algun esport. Segons en Jose Álvarez Andrés, jugador de 1a divisió del Korfbal Club Barcelona i que dissabte 1 de juny disputarà el partit per proclamar-se campió de la Lliga Nacional; i […]

Deixa un comentari