El KCB s’imposa al líder i s’adjudica el primer partit dels playoffs

El KC Barcelona debuta en un play-off de la Lliga Nacional derrotant a domicili al campió de la Lliga Regular en el primer partit de les semifinals per 17 a 18.

Mai abans el KCB s’havia classificat per disputar un playoff pel títol de la màxima categoria del korfbal català, i ara que els nois i noies d’Albert Vidanya ho han aconseguit no volen que això sigui només una anècdota. El primer partit de les semifinals, davant el campió de la fase regular, significava enfrontar-se amb l’os més dur. L’equip egarenc va començar anotant primer. Dues cistelles de Javier Navarro i José Álvarez, màxims anotadors de l’equip al matx, van capgirar el marcador i va fer creure a tothom que sí que es podia. El Vallparadís va tornar a avançar-se i ja no van deixar de manar al marcador en tota la primera part, principalment gràcies a l’aportació d’una espectacular Berta Alomà, i van anar als vestidors amb una renda de quatre cistelles (11 a 7).

A la represa, un parcial de 3 a 0 en els primers cinc minuts va fer que apareguessin els primers dubtes i les primeres errades als amfitrions. Tot i que van saber solventar molt bé aquesta primera embranzida dels barcelonins amb altres dues cistelles, poc van poder fer per aturar els dos parcials següents de 4-0. Amb aquestes, l’equip verd va aconseguir posar-se amb tres cistelles d’avantatge a falta de dos minuts del final, i només es van haver de limitar a controlar el joc per acabar enduent-se la victòria, no sense patir en els darrers instants tal i com és habitual en un partit d’aquestes característiques i davant d’un rival de l’envergadura del Vallparadís.

Així doncs, primer punt en l’eliminatòria i primer matx-ball el proper dissabte 18 de maig. Serà a les 19:oo a Mundet.

Anotadors del KCB (veure acta FCK): José Manuel Álvarez (6), Javier Navarro (5), Mireia Figuera (3), Miquel Gil (1), Julia Hereza (1), Anna Gill (1) i Marta Ortiz (1).

You may also like...

Deixa un comentari