International Youth Korfball Tournament de Vilanova

8594922847_2ab979ae29_bAquests dies s’està celebrant a Vilanova i la Geltrú el III International Youth Korfball Tournament de Vilanova, amb la participació de les seleccions catalanes sub-14, sub-16 i sub-19, entre d’altres. A les diferents seleccions podem trobar diversos jugadors del Korfbal Club Barcelona: Miquel Gil i Kevin Guerra a la sub-19, Cristina del Rio a la sub-16, i Roc Margaix a la sub-14.

A més a més, els equip sènior i infantil del KCB també han estat presents. D’una banda, el primer equip del club va disputar dimarts un parell de partits: el primer davant la Selecció Noordwest dels Països Baixos, que va superar els barcelonins per 21 a 19, i el segon davant la Selecció Catalana sub-19, aquest sí amb victòria per a l’equip dirigit per Albert Vidaña per 15 a 8. Els jugadors i jugadores de l’equip infantil, dirigits per Javier Navarro i Mireia Figuera, van integrar un combinat amb jugadors de l’Alexandre Galí i van disputar un parell de matxs amb la Selecció Catalana sub-14.

Podeu veure més imatges al flickr de la Federació Catalana de Korfbal.

Foto © Federació Catalana de Korfbal

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.