Endavant a la Copa

Aquest matí el segon equip del KC Barcelona ha disputat els vuitens de final de la Copa Catalana B davant l’AEE INS Josep Lladonosa de Lleida, al poliesportiu Mundet. L’equip dirigit per Joan Garcia s’ha imposat amb relativa comoditat a l’equip lleidatà per 17 a 14, i continua endavant en aquesta competició.

Ha sigut l’equip visitant qui ha anotat primer, però els barcelonins han respost ràpidament i han capgirat el resultat en pocs minuts, obrint una escletxa de set punts que ha permès afrontar la resta del partit amb molta seguretat. El màxim anotador dels verds ha sigut Jordi Giménez, amb cinc cistelles, seguit de molt a prop de Jonathan Malo i Marc Santaeugenia amb quatre cadascun. Miquel Gil, amb dos punts, i Cristina Ruiz i Diana Llovera amb un punt cadascuna també han contribuit amb cistelles a la victòria final.

El rival a quarts serà el CK Vacarisses, que ahir va sortir victoriós del seu encreuament amb el CK Badalona.

You may also like...

Deixa un comentari