Bon cap d’any per al KCB

Darrer cap de setmana de competició i darreres victòries de l’any per als verds.

Primer va ser el torn de l’equip de Segona Divisió, que contra pronòstic va aconseguir els dos punts davant el CK Castellbisbal B en un partit molt seriós dominat de cap a peus. Van destacar Miquel Gil i Jordi Giménez, amb set i sis cistelles respectivament, en un matx on només Cristina Ruiz va ser capaç d’anotar al marge dels dos màxims anotadors de l’equip. Resultat final: 14 a 11.

A falta d’un partit per acabar la primera volta, el partit ajornat amb el SLKC, l’equip es troba en zona de play-offs a la quarta posició.

Pel que fa a l’equip de Lliga Nacional, victòria també dels nois i noies d’Albert Vidaña per 20 a 19, en un disputadíssim partit amb final d’infart, que es va acabar decantant per als locals. Tot i l’ajustat del resultat final, val a dir que els barcelonins van anar sempre al davant al marcador.

Amb aquesta victòria, l’equip es situa còmodament a la tercera plaça un cop finalitzada la primera volta, el millor registre fins a la data, a tan sols un punt del segon classificat.

Anotadors del KCB: Jose Manuel Álvarez (8), Javier Navarro (6), Anna Gill (3), Guillem Devant (2) i Marta Ortiz (1).

Anotadors del KCB B: Miquel Gil (7), Jordi Giménez (6) i Cristina Ruiz (1).

You may also like...

Deixa un comentari