Victòria davant el CK Sabadell (17-13)

Important la victòria aconseguida aquest dissabte a Mundet pel KC Barcelona B davant el CK Sabadell per escapar de la zona baixa de la taula.

Els nois i noies de Joan Garcia van imposar el seu ritme des de bon començament, i no van donar cap opció de victòria al cuer de la categoria. L’equip barceloní es va endur a la mitja part un avantatge de sis punts, coixí més que suficient per afrontar tota la segona meitat amb la calma necessària per endur-se la victòria final (17-13) sense patiments innecessaris.

Amb aquesta victòria ja són quatre els punts de l’equip verd, a falta de dos partits per acabar la primera volta del campionat. El proper cap de setmana el rival serà el CK Castellbisbal, un equip que enguany té molts números per lluitar pel títol final de Lliga.

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.