Jornada positiva per als alevins i infantils

Aquest passat dissabte es va disputar a Badalona la sisena jornada del Trofeig FCK de les categories de promoció.

L’aleví del KCB va contar els seus partits per victòries, 6-0 i 8-1, davant SEA Santa Eulàlia. Els infantils per la seva banda, tot i les baixes de dues jugadores importants com Oihanna i Yaiza, van aconseguir  guanyar un dels seus partits davant el UKSA. Els altres dos, malgrat les derrotes, van plantar cara a equips líders de la competició com el Galí.

Destacar el debut com a jugadora de l’equip Infantil de Cristina Ruiz, i la primera cistella de Marc Sedó, que va debutar a l’aleví el passat cap de setmana. També destacar que al finalitzar la jornada Adrià Margaix és el nou màxim anotador de la categoria aleví amb 16 cistelles.

You may also like...

Deixa un comentari